• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AU not recognized by loader
#1
Hi there,

I've copied the UDEV rules and ran the loader CLI under tools with './loader -l' and got:
Code:
Devices:
 0: Alchitry Au
 1: Unknown

lookig at dmesg it shows:
Code:
[  941.440081] usb 2-2: new high-speed USB device number 3 using xhci_hcd
[  941.584769] usb 2-2: New USB device found, idVendor=0403, idProduct=6010, bcdDevice= 7.00
[  941.584778] usb 2-2: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[  941.584783] usb 2-2: Product: Alchitry Au
[  941.584787] usb 2-2: Manufacturer: Alchitry
[  941.584791] usb 2-2: SerialNumber: FT3KRFFN
[  941.589612] ftdi_sio 2-2:1.0: FTDI USB Serial Device converter detected
[  941.589682] usb 2-2: Detected FT2232H
[  941.590058] usb 2-2: FTDI USB Serial Device converter now attached to ttyUSB0
[  941.591543] ftdi_sio 2-2:1.1: FTDI USB Serial Device converter detected
[  941.591566] usb 2-2: Detected FT2232H
[  941.591689] usb 2-2: FTDI USB Serial Device converter now attached to ttyUSB1
[  941.605973] ftdi_sio ttyUSB0: FTDI USB Serial Device converter now disconnected from ttyUSB0
[  941.606000] ftdi_sio 2-2:1.0: device disconnected
[  941.608693] ftdi_sio ttyUSB1: FTDI USB Serial Device converter now disconnected from ttyUSB1
[  941.608711] ftdi_sio 2-2:1.1: device disconnected

What am I missing? And how can I find any missconfiguration?

Thanks for your time and best regards,
befedo

Could be ignored ...

I've got lost somewhere between reloading UDEV rules and reading carefully the output of the loader CLI.

Big Grin
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)