Alchitry Forums
Alchitry Labs installation corrupt - Printable Version

+- Alchitry Forums (https://forum.alchitry.com)
+-- Forum: Alchitry (https://forum.alchitry.com/forum-1.html)
+--- Forum: General Questions (https://forum.alchitry.com/forum-2.html)
+--- Thread: Alchitry Labs installation corrupt (/thread-137.html)



Alchitry Labs installation corrupt - sambuls - 03-12-2020

During the installation of Alchitry Labs or Loader, I receive the following message:

---
The cabinet file 'disk1' required for this installation is corrupt and cannot be used.
This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package
---


Re-downloading does not solve the problem


RE: Alchitry Labs installation corrupt - ztliu - 03-28-2020

Huh

Hi, there! I have the same question. 
and I've tried two days solving it, still not solved.
I've tried:
1. Re-download "alchitry-labs.msi" for many many times.
2. Tried previous version of alchitry lab.
3. Logged in with/without administrator priority.
4. Disk scan.
5. Move msi file to different disk.
Can someone shed some light, really want to play the board !!!!

Zt.

(03-28-2020, 10:56 AM)ztliu Wrote: Huh

Hi, there! I have the same question. 
and I've tried two days solving it, still not solved.
I've tried:
1. Re-download "alchitry-labs.msi" for many many times.
2. Tried previous version of alchitry lab.
3. Logged in with/without administrator priority.
4. Disk scan.
5. Move msi file to different disk.
Can someone shed some light, really want to play the board !!!!

Zt.

Also i've tried Mojo IDE, which works.


RE: Alchitry Labs installation corrupt - alchitry - 04-17-2020

Any updates for this? Does it happen with the latest installer? What OS are you running?